Litigation Investments

Procesfinanciering & No Cure No Pay                                                                     Litigation Financing & No Cure No PayProefproces - Schadevergoedingsprocedure tegen de Nederlandse Staatsloterij              

Op het moment dat wij het proefproces daadwerkelijk van start kunnen laten gaan - en wij in de media aansprakelijkheidsbrieven/dagvaardingen kunnen tonen - zullen we dit kenbaar maken via een persbericht en op de website. 

Nadat Litigation Investments bekend maakte een proefproces te willen gaan aanvangen, en dit in april 2017 in de media kwam, zijn er veel reacties ontvangen van gedupeerden. Ook mochten we de nodige positieve reacties ontvangen over het feit dat wij (als procesfinancier) dit claimtraject invullen op basis van No Cure No Pay.  De nodige gedupeerden hebben inmiddels hun claim/vordering overgedragen aan Litigation Investments. De vorderingen dienen voorzien te zijn met financiële gegevens ten aanzien van de aankoopkosten van de loten over de periode van 2000 tot 2008. 

Een veelheid van de gedupeerden zijn nimmer aangesloten geweest bij claimclubs, en hebben GEEN afstand gedaan van hun vordering door gebruik te maken van het 40 euro aanbod van de Staatsloterij met wat gratis loten voor een zogenaamde bijzondere trekking. Er zijn ook reacties ontvangen van gedupeerden die wel waren aangesloten bij een claimclub. 

Door de hoeveelheid reacties vergt het enige tijd om het alles naar behoren te controleren en te registeren. De vorderingen dienen juridisch/administratief overzichtelijk gemaakt te worden in een speciaal (ICT) systeem. Dit om het mogelijk te maken om in een kort tijdbestek honderdduizenden aansprakelijkheidsbrieven/dagvaardingen te kunnen versturen, nadat er een positief vonnis tot stand is gekomen via het proefproces. 

Zorgvuldigheid vinden wij - met deze omvangrijke en maatschappelijk belangrijke claimzaak - belangrijker dan de factor tijd.    De verwachting is dat er met het proefproces een positief en rechtvaardig resultaat bereikt gaat worden, en er vervolgens schadevergoedingsprocedures aangevangen kunnen worden voor een ieder die nog een vordering heeft jegens de Nederlandse Staatsloterij. Op basis van een inventarisatie hebben we kunnen vaststellen dat er nog ruim VIER MILJOEN personen zijn die een bewijsbare vordering hebben tegen de Nederlandse Staatsloterij.

De vorderingen die dienen voor het proefproces zullen via een cessiemodel verlopen, en stapsgewijs willen wij honderdduizenden of enkele miljoenen vorderingen opnemen in een cessiemodel.  


Status Proefproces < huidige pagina 

aanmelding  

1. Proefproces en schadevergoedingsprocedure

2. Uw schadevergoeding en 8 jaar misleiding door de Nederlandse Staatsloterij

3. Gedupeerde deelnemers Nederlandse Staatsloterij en 4 miljard euro bewijsbare schadeomvang

4. Onderzoek misleiding en de periode voor 2000 en na 2008

5. Geheime schikking(en) met individuele deelnemer(s) en rechtsongelijkheid

6. Strafbare feiten volgens vonnis Hoge Raad

7. Procesfinanciering & No Cure No Pay - onze organisatie en kosten

8. Waarom wij dit doen

9. Collectieve schadevergoeding (nog) niet mogelijk in Nederland

10. Voordeel voor gedupeerden

11. Mogelijke gevolgen van de schadevergoedingsprocedures

12. Claimclubs - en geen schadevergoedingsprocedures

13. Overleg met directie Nederlandse StaatsloterijUA-107991642-1
Email