Litigation Investments

Procesfinanciering & No Cure No Pay                                                                     Litigation Financing & No Cure No PayOVER ONS 

De founders van Litigation Investments hebben vele jaren ervaring met het investeren in kansrijke claimzaken. Er is binnen en buiten Europa een brede expertise en ervaring opgedaan op het gebied van procesfinanciering. Veel - gefinancierde - claimzaken komen niet in de publiciteit en voor de rechtbank, maar worden geschikt. 

In 2012 is het idee ontstaan om een internationale organisatie te gaan opzetten op het gebied van procesfinanciering. Dit is in eerste instantie in een informele en niet openbare vorm neergezet, zo ook in combinatie met diverse private investeerders. Vanaf 2016 zijn de ontwikkelingen begonnen om - stapsgewijs en zorgvuldig - een organisatie op het gebied van procesfinanciering te gaan uitbouwen, en de naam in de openbaarheid te brengen. "Litigation Investments" werd geboren.

Litigation Investments zal in Nederland, en binnen/buiten Europa, een unieke positie (gaan) innemen. In 2017 heeft Litigation Investments voor het eerst via de media van zich laten horen in verband met de openbare claimzaak jegens de Nederlandse Staatsloterij.   

Email